Kroppsbyggingen din

treningsprogrammer, hvordan du bygger muskler, trening

Er Brad Castleberry på steroider?Vi undersøkte og fant ut

ER BRAD CASTLEBERRY PÅ STEROIDER?

Alderen på sosiale medier må være en av de medvirkende faktorene til hvorfor depresjons- og selvtillitsproblemer som stammer fra kroppsbildeproblemer, er så utbredt i dagens samfunn, også for menn. Tidligere var kroppsbildeproblemer først og fremst en ‘jente’ ting siden media hadde en tendens til å fremstille den slanke, søte jenta som den ideelle kvinnen, ettersom de fleste skuespillerinner som hadde ledende roller så ut.

For menn hadde imidlertid til og med ‘papp-bodene’ ledende roller, og dermed fikk mediene det til å virke som om alt det guttene måtte gjøre var å tjene penger, og de var innstilt på livet til sosiale medier kom inn i samfunnet vårt.

Gym-bros laster i dag opp skjortefrie bilder med sine meget definerte overkropp og smidige utseende og ender opp med å få hundretusener av følgere. Sakte har den ideelle mannlige kroppen endret seg fra den i en atletisk kroppsbygning til den som en tegneseriekarakter.brad castleberry

Grei nok, siden de fleste gutter uansett er på konkurranse, og dermed regner med at hvis de treffer treningsstudioet en stund, vil de også få en dratt fysikk og vise det for verden å se.

Noen måneder eller år begynner gutta å innse at å gjøre magen synlig, enn si å bli dratt, krever en herkulsk innsats. Det hjelper ikke at de sosiale mediene dine er fulle av gutter som blir dratt til beinet som selger «programmer» som får deg til å se ut som dem på kort tid.

Dette er utrolig frustrerende. Og snart går det opp for deg; kunne disse brosene bruke steroider?

Anabole steroider er et veldig kontroversielt emne siden steroider er ulovlige. De er ulovlige fordi de har utrolig farlige bivirkninger, for eksempel død. Ikke desto mindre er lokkningen av steroider veldig ekte siden de kan hjelpe en med å skille ut en gresk-gud-lignende kroppsbygning som sannsynligvis vil gi deg penger og berømmelse i dagens samfunn.

Som sådan er ganske mange mennesker villige til å gjøre en avtale med djevelen av forfengelige årsaker og posere på sosiale medier som natties (naturals), slik at de kan selge deg produkter og lover at de vil få deg til å ligne dem.

Dette er grunnen til at nesten alle steroidbrukere heftig benekter å bruke slike stoffer. I lys av disse avsløringene, lurer du på om den beryktede sosiale medier-stjernen Brad Castleberry er på steroider? Denne artikkelen vil prøve å bestemme sannsynligheten for at Brad Castleberry skal være steroider.

LESE  Dropset som gjør deg sterkere

HVEM ER BRAD CASTLEBERRY?

Brad Castleberry er en 34 år gammel amerikansk kroppsbygger / fitnessmodell som mildt sagt er veldig kontroversiell.

Når han står på 5’10 ”, er Brad omtrent 250 pund rå amerikansk muskel og blir dratt til beinet. Han bærer rundt det som ser ut til å være mellom 5 og 8 prosent kroppsfettnivå året rundt.

Hans fysikk er enestående og har hjulpet ham til å samle hundretusener av følgere på sine sosiale mediekontoer. For eksempel har han over 750 000 følgere på Instagram alene. Ikke desto mindre er de fleste av hans tilhengere bare mennesker som følger ham for å følge såpeoperaen som er Brad sitt liv; mer om dette senere.

Brad ble født i San Diego i en familie av treningsentusiaster. Både faren og bestefaren var ivrige vektløftere, og Brad fulgte etter. Han var en veldig atletisk gutt, men hadde en tilhørighet til vektløfting. Da han fylte 12 år fikk han faktisk en vektløfterbenk til en gave. Et par måneder senere fikk moren ham et treningsmedlemskap.

Der utmerket Brad seg i løftene og kroppsarbeidene og konkurrerte på det første bodybuilding-showet noensinne bare 19. Selv om han ikke vant, brakte han en veldig imponerende fysikk på scenen. To år senere vant han imidlertid Musclemania pro, som er en av de største bodybuilding-konkurransene i verden og vant proffkortet hans.

Brad ville da bli med på college, hvor han erstattet kroppsbygging for sin andre kjærlighet, fotball. Han spilte en stund til han savnet sin gamle kjærlighet og gikk tilbake til kroppsbygging.

Breds fysikk er som nevnt et enestående kunstverk. Imidlertid er han en av de mest latterlige karakterene i kroppsbyggingssirkler. Denne latterliggjørelsen stammer ikke fra folk som hater på kroppen sin, men snarere de opptøyene som Brad drar.

En av tingene som folk hater med Brad, bruker falske vekter for å få heisene til å virke imponerende. Nå, ikke misforstå; det er ingen tvil om at Brad er en sinnsykt sterk fyr. Å si at han har en 800 kilos dødløft, 750 pund dødløft og 700 pund benk, er imidlertid bare en smekk i ansiktet for faktiske styrkeløftere. Hvis disse tallene var riktige, ville de faktisk være verdensrekorder.

Naturligvis har mange mennesker kalt ham for det og utfordret ham til å gjøre disse heisene på nøytral grunn, dvs. ikke i treningsstudioet hans. Noen har til og med tilbudt seg å betale for flybilletten hans, boligen, og til og med betale ham for sin innsats bare for å se ham utføre heisene. En av gutta som foreslo dette for Brad var den tidligere 4-tiden verdens sterkeste mannen Brian Shaw. Brad har aldri akseptert noen av disse utfordringene, og det er derfor folk flest ser ham som falsk.

LESE  Er Mike O'Hearn på steroider?Vi oppdaget sannheten!

Så med tanke på om Brad er naturlig (natt) eller ikke, antar de fleste bare at han er på gir, siden hvis han kan lyve om vektene han løfter, hvorfor ville han ikke lyve om at han ikke er på steroider?

Brad selv har aldri kommentert anklager om steroid, og har dermed overlatt oss alle til å spekulere.

ER BRAD CASTLEBERRY PÅ STEROIDER?

Hvis du skulle spurt ti personer som kjenner Brad om han var på steroider, ville mer enn ni sagt ja. Til tross for at vi er en kontroversiell karakter, kan vi ikke bruke spekulasjoner som faktum med mindre vi personlig tester ham for androgene steroider.

Som sådan skal vi prøve å bestemme hans sannsynlighet for å ha brukt anabole steroider ved å sammenligne ham med de vanlige tegnene på steroidbruk, for eksempel:

  • Rask gevinst

Dette er den enkleste måten å fortelle om noen er på steroider. Mager muskelmasse er utrolig vanskelig å bygge og tar vanligvis år å akkumulere dobbelt sifre av mager masse av flere årsaker.

For det første må du spise for et muskeloverskudd for å lage muskler. Dette gir deg ikke bare den mye tiltrengte energien å dyrke gjennom treningsøktene dine, men også for å gi kroppen din næringsstoffene den trenger for å lage den muskelen. Hvis innsatsen lønner seg, vil du lage en anstendig mengde muskler, men også fett, siden du spiste mye. For å bli mager, må du spise med et kaloriunderskudd slik at kroppen spiser bort det ekstra fettet. Dessverre spiser kroppen opp muskelvev også siden muskler er dyre for kroppen å vedlikeholde (næringsmessig).

Dermed, etter å ha kuttet, vil du sitte igjen med en anstendig kroppsbygning, men ikke på langt nær god nok til at folk kan stille spørsmål om du er i juicen.

LESE  Er Thomas Delauer på steroider?Vi fant ut!

For det andre slutter kroppen å produsere muskelbyggende hormoner som testosteron i store mengder når du er 20, og nivåene av disse hormonene fortsetter å utarmes jo eldre du blir, og gjør muskelbygging så mye vanskeligere.

Anabole steroider omgår begge disse problemene siden steroider er syntetiske versjoner av testosteron. Når du bruker disse stoffene, går kroppen din i en anabole tilstand, som er preget av rask muskelutvikling og fettforbrenning.

Breds transformasjon som tenåring er virkelig annen verden. Selv om han elsker å løfte, fikk han nær 30 kilo mager muskel i løpet av en veldig kort periode, noe som gjør ham sterkt mistenkt.

  • Massive Delts and Traps

Deltoidene og trapeziusmusklene er en av de vanskeligste å utvikle. Dette er grunnen til at vi vanligvis blir ydmyke raskt når vi ser noen med delter som truer med å springe ut av kontaktene.

For brukere av steroider er det ganske enkelt å bygge disse musklene. Dette fordi fellene og deltene har den høyeste mengden androgenreseptorer i kroppen. Dette betyr at de reagerer veldig godt på testosteron for å stimulere muskelvekst.

Brad har et vanvittig par delts og feller som det er vanskelig å komme uten å få litt ‘hjelp.’ De er så utmerkede at favorittposisjonen hans er at han bøyer fellene. Gå figur.

Andre tegn

Brad har også et dårlig tilfelle av kviser i kroppen så vel som skyllet hud, som er veldig vanlig blant steroidbrukere. At han veier mer enn Arnold Schwarzenegger i sin fyrste hjelper ikke saken hans.

Kjennelse

Brad har bare for mange ting som peker mot at han er steroidbruker. Som nevnt tidligere, er det imidlertid ingen måte å bevise dette på annet enn å få testet ham for disse stoffene.

Likevel, hvis vi satset folk, ville vi lagt pengene våre på at han var på steroider. Til tross for bildet han skildrer, ønsker vi å tro at Brad er smarte penger, og vet om de dødelige bivirkningene av steroidbruk. Så selv om han kanskje har brukt anabole steroider i det siste, er sjansen stor for at han har lovlige steroider.

Juridiske steroider er stoffer som etterligner de anabole egenskapene til faktiske steroider, men ikke bivirkningene. De er planteavledede og kan dermed trygt brukes av alle som ønsker å ta sin kroppsbygning til neste nivå. De er verdt å sjekke ut om det er målet ditt.

admin

Back to top