Kroppsbyggingen din

treningsprogrammer, hvordan du bygger muskler, trening

Er Dwayne Johnson på steroider?Vi undersøkte og fant ut

BRUKER DWAYNE JOHNSON STEROIDER

Dwayne The Rock Johnson, som han populært blir omtalt, er en av de mest innflytelsesrike personlighetene i verden. Hans alias, The People’s Champ, snakker så mye om hans innflytelse, med tanke på at han har mer enn 14 millioner følgere på Twitter og nær 161 millioner følgere på Instagram.

DJ er heller ikke bare en av de mest etterspurte skuespillerne i Hollywood, men er også den høyest betalte, ifølge Forbes 2019. Han har dukket opp i flere Box Office-smash-hits gjennom flere tiår. Bemerkelsesverdige omtaler inkluderer Pain & Gain med Mark Wahlberg, Fast and Furious with Vin Diesel, Baywatch with Zac Efron, og Hercules, for å nevne noen få.

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson er kjent for sin sjarmerende og smittende personlighet, men mest bemerkelsesverdig, hans enorme kroppsbygning. Skuespiller-bryteren står på 6 ft 4 og veier vanligvis omtrent 265 pund ren, mager muskel. Når han fortsetter å eldes, fortsetter han å bli større , og musklene mer definerte. Dette har ført til betydelige spekulasjoner angående bruk av stein og steroid.

Før vi kan fordype oss, la oss gjøre det klart at denne artikkelen ikke er definitive. Imidlertid vil vi prøve å svare på det mye stilte spørsmålet, ved å bruke vår kunnskap om steroider. Ps, vi vil ikke at rumpa blir sparket eller saksøkt av oss.

La oss hoppe inn og finne ut om Dwayne Johnson er på steroider.

HVEM ER DWAYNE JOHNSON?

Dette er sannsynligvis en ikke-brainer med tanke på hvilken innvirkning denne mannen har hatt på mainstream media. Uansett er Dwayne Johnson en tidligere proppbryter med WWE, tidligere kjent som WWF. Han er en sytten gang WWE-mester (10 som verdens tyngde-mester), en åtte-gangers WCW-mester, to-gangs WWF interkontinentale mester og en fem-gangers WWF Tag Team-mester.

The People’s Champ, som han ble kallenavnet i løpet av sine brytedager, forlot bryting for en karriere når han ble en av de mest etterspurte Hollywood-skuespillerne gjennom tidene. Han er også den høyest betalte skuespilleren etter å ha samlet inn cirka 86 millioner dollar i 2019 alene.

Rocken har hatt hovedrollen i en rekke filmer og ser ut til å ha skåret ut en nisje for seg selv. Nylig har han påtatt seg ledende mannlige roller som krever en overmenneskelig kroppsbygning. For eksempel kastet han ut som en kroppsbygger i Pain & Gain. I 2014 spilte han som Hercules, sønn av en gresk gud og en kvinne. Nylig har han omtalt i Fast and Furious-franchisen der han spiller Luke Hobbs, en tidligere DSS-agent, kjent for sine overlegne sporingsevner, for ikke å nevne sin styrke og kampevne. I filmen introduserte han seg en gang som: «Jeg er det du vil kalle en iskald boks.» Vel, sier mye om fyren.

LESE  Halodrol: The Complete Guide to 2019

DWAYNE JOHNSON TRANSFORMATION

I løpet av Johnsons karriere som bryter, ville han veie inn på 275. Fyren pakket litt ekstra fett, og hvem som helst kunne fortelle at han ikke ble dratt til strimler.Imidlertid hadde han en imponerende kroppsbygning.

Da han dro for å handle, gikk han ned i flere størrelser og sank til under 220 pund. Ordet forteller at Dwaynes agenter mente at hans mindre kroppsbygning ville lande ham flere roller og forhindre at den potensielle skuespilleren ble typecast.

Rundt 2010 begynte han imidlertid å bulke opp og påtok seg mer rotete roller. For eksempel, da han spilte Luke Hobbs for første gang i Fast Five, var han en legitim 260 pund. Siden den gang har skuespilleren fortsatt blitt bulkere og mer voluminøs. Ikke bare blir han bulkere, men han fortsetter også å bli strimlet i prosessen.

Dwayne spilte til og med en kroppsbygger i Pain & Gain, en amerikansk mørk komediefilm om muskler som ønsket å leve den amerikanske drømmen. Det er en underdrivelse å si at i denne filmen så Dwayne Johnson enormt ut. Vel, det var en ganske betydelig transformasjon.

Det som er mer imponerende er at den bemerkelsesverdige transformasjonen skjedde senere i livet hans. Han ser bedre ut nå i førtiårene sammenlignet med sin kroppsbygning i slutten av tyveårene, som ble ansett som den viktigste i hans atletiske karriere.

Man kan ikke la være å lure på om Dwayne Johnson har oppnådd sin bulk, mager kroppsbygning gjennom ren hardt arbeid, eller kunne steroider ha spilt en rolle i denne enorme kroppsbygningen?

Dwayne Johnson Gynecomastia

Er du en bryterfan? Vel, du husker kanskje at tidligere det året pleide The Rock å bryte i en svart t-skjorte og svart svette. Dette var ganske uvanlig siden han var vant til å ha på seg badebukser, albue pads og kneputer.

Det antas at grunnen til hans forskjellige antrekk var fordi han nylig hadde gjennomgått en operasjon for å fjerne fettvev fra rundt brystvorten. Denne prosedyren er assosiert med en tilstand kjent som gynekomasti. Som du kanskje vet, er gynekomasti en av de mange bivirkningene av steroidbruk.

LESE  Er Kali Muscle på steroider?Vi undersøkte og fant ut

Derfor, selv om gynoen kan ha blitt forårsaket av bruk av steroider, er det også andre årsaker til gynekomasti.

Dwayne Johnson innrømmet å bruke steroider

Roe ned Rocky fans. Det er The Rock selv som brakte det kontroversielle emnet steroider. Under et intervju med MTV innrømmet berget at han hadde eksperimentert med steroider i løpet av sine fotballdager i sent på tenårene. I følge den profesjonelle bryteren som ble skuespiller, eksperimenterte han og vennene med de ytelsesfremmende stoffene, selv om de ikke var klar over hvor farlige de var den gangen.

Enkelt sagt var det som tenåringer som eksperimenterte med marihuana eller sigaretter. Selv om oppførselen er farlig, er ikke intensjonen det. Totalt sett har Dwayne avklart at det var en isolert hendelse, og han har aldri brukt disse stoffene siden den gang. Filmstjernen insisterte på at de anabole steroidene ikke gjør noen sterkere og bare demper ens ytelse.

Dwayne Johnson Genetic Freak

Unngåelig er Dwayne Johnsons kroppsbygning en av tegneserie-proporsjoner. Ærlig talt, noen superhelter vil begjære mannens kroppsbygning. Vent litt, så du mannen i 2014-filmen Hercules? Fyren så ut som et fjell i bevegelse. Alt om ham i den filmen sa halvmenneskelig, halvgud.

Og hvis du så ham i Pain & Gain, må du ha lagt merke til hans fremtredende delts og feller. Vår enorme steroidkunnskap forteller oss at deltoider og feller er de mest bemerkelsesverdige egenskapene til et individ som bruker steroider. Disse muskelgruppene inneholder betydelig flere androgenreseptorer enn andre. Som et resultat har de en tendens til å være veldefinerte, mer enn andre muskler; det er vanligvis en av indikatorene til noen som bruker androgen anabole steroider.

Når det gjelder Dwayne Johnson, kan man imidlertid hevde noe annet, med tanke på at han alltid har hatt store delter og feller, selv i løpet av sine brytedager.

Derfor, mens du lett kan tilskrive Dwaynes ikoniske kroppsbygning til steroidbruk, bør du huske at han kommer fra en avstamning av titaner. Berg kommer fra en lang rekke store, mektige mennesker. Han er en tredje generasjons bryter som tilhører Anoa’i-familien.

Dwayne Johnson er sønn av Alan Rocky Johnson, en bryterlegende. Han er barnebarnet til Peter Maivia, en samo-amerikansk profesjonell bryter. Andre kjente medlemmer av Anoa’i-familien inkluderer Rousey, Rikishi, Umaga, Yokozuna, Roman Reigns, The Usos og Afa Anoa’i, for å nevne noen.

LESE  Er Simeon Panda på steroider?Vi oppdaget den sjokkerende sannheten

Når det er sagt, er det ikke så vanskelig å se hvor han får sin fysiske kroppsbygning.

Så er Dwayne Johnson On Steroids?

Dwayne Johnsons fysikk er ganske imponerende med tanke på at han er 45 år gammel. Det er derfor rimelig å lure på om han er på steroider. Som nevnt tidligere har han gjort sin holdning til anabole steroider ganske klar. Har han imidlertid vurdert lovlige steroider?

Et tegn på steroidbruk er overutvikling i forskjellige områder av overkroppen. Mens Dwaynes overkropp er ganske godt bygget, er hans generelle kroppsbygning proporsjonal. Tvert imot, steroidbrukere har en tendens til å ha massive overkropper og små midjer. Men det er ikke tilfelle med Dwayne Johnson. Musklene hans er ikke altfor fulle eller saftige og er innenfor oppnåelig rekkevidde.

Et annet poeng å vurdere er vaskulariteten. Visste du at den minste bruken av steroider får venene til å sprette ut? Imidlertid er ikke flere årer synlige på kroppen til Dwayne Johnsons enn det ville være på den samme mannen på samme alder. Når du fortsetter å eldes, blir man mer og mer vaskulær.

Kosthold er et avgjørende aspekt når det kommer til ens kroppsbygning. På grunn av Dwayne Johnsons rikdom, har han råd til å spise mer enn 5000 kalorier mat av høy kvalitet per dag, sammen med forskjellige kosttilskudd som instruert av ernæringsfysiologen. Filmstjernen har også tilgang til de beste trenerne og kokkene som mulig, slik at han kan oppnå maksimale gevinster.

Dwayne Johnson har også et solid treningsopplegg der han legger inn lange timer i treningsstudioet; han trener seks dager i uken, noen ganger to ganger om dagen. Med den typen engasjement vil det være vanskelig å ikke innse forbløffende resultater.

KONKLUSJON

Det vil være overraskende hvis Dwayne Johnson ikke er på steroider, selv ikke litt, med legens hjelp, selvfølgelig. På den annen side kunne han bruke lovlige steroider.

Det spiller imidlertid ikke så mye rolle om Dwayne Johnson er på steroider. Hans profesjonelle og personlige prestasjoner kan ikke tilskrives steroider. Hvis du vet noe om mannen, vil du vite at alt han har oppnådd har vært en kombinasjon av ren hardt arbeid, planlegging og uendelig viljestyrke.

admin

Back to top