Kroppsbyggingen din

treningsprogrammer, hvordan du bygger muskler, trening

Er Jeff Seid på steroider?Vi undersøkte og fant ut!

BRUKER JEFF SEID STEROIDER?

Vil du vite hvem som er tidenes yngste IFBB-pro? Det ville vært Jeff Seid. Men ikke forestill deg at det var lett for Jeff å komme dit. To ganger måtte han slå seg tilbake fra veldig deprimerende omstendigheter som ville ha lammet nesten enhver annen mann. Jeffs historie gjør en fascinerende lesning, men hvis noen naysayers hadde det, kunne prestasjonene hans ikke vært mulig uten steroider.

Så i denne artikkelen la vi ut på en reise for å utforske spørsmålet: er Jeff Seid natty, eller har han steroider?

Jeffs bakgrunn 

Som sagt, Jeffs historie er en flott historie som surrer av inspirasjon for mange fremtidige kondisjons- og kroppsbyggingsgutter. Det var klokka 12 at han først prøvde seg på trening. Det skjedde fordi foreldrene kjøpte ham akkurat det han trengte til 12-årsdagen. De besto av en benkpress, vektstang på 30 kg, vekt på 50 kg og manualer. Han fikk også en treningsbok som han fremdeles skatter til i dag som heter, vektløfting for dummies.

I begynnelsen var Jefs interesse for trening drevet av ikke annet enn å få jentene til å legge merke til ham. Men han ble snart dødelig alvorlig og trente synet på å gjøre trening til kjernen i livet hans. Det ble en integrert del av livet hans og en livsstil.

Kom på videregående, og han var over alt, enten det var fotball eller bryting. Han hadde til og med drømmer om et idrettsstipend og virket på kurs for å få det. Det var da potensielle kunder ikke kunne se lysere på Jeff at han led sitt første uhell. Hans fremre korsbånd, også kalt ACL, ble knust på sin første fotballkamp som senior.

Skaden trengte kirurgi, og Jeff ble igjen ødelagt av frykt og usikkerhet for sin fremtidige karriere. Han stupte i depresjon, og det tok ganske store anstrengelser for å gjenopplive motivasjonen hans.

Jeff har villet seg til å gå på debutkonkurransen. Han gjorde en fantastisk bedring bare for å få et nytt knusing da ACL-en hans ble knust en gang til. Det var bare tre måneder etter hans første operasjon. Denne gangen kunne ingenting holde ham tilbake, og han prøvde å presse all motløshet ut, og siktet IFBB Pro-kortet. Han høstet en stunner da han lyktes, og gjorde IFBB historie som den yngste bodybuilding profesjonelle.

LESE  Er Phil Heath på steroider?Vi fant ut!

Imidlertid har ikke alle satt pris på Jeffs oppstigning til toppen, med noen som sa at det ble hjulpet med steroider. Har Jeff stjålet seg inn i folks hjerter med en løgn som han er naturlig?

TEGN PÅ AT HAN ER NATTETE 

Bevisene for Jeff’s nattiness er ganske bra. La oss ta en titt på noen få av dem og se hvor sterkt de bygger en sak mot ideen om at han bruker steroider.

 • Ingen tegn på kviser – Noen mennesker som bruker steroider er nesten garantert å få et tilfelle av kviser. Hvorfor? Steroider fungerer ved å stimulere flere androgene hormoner i kroppen din. Men de kan også få kroppen til å produsere kviser ved å gjøre talgkjertlene til å frigjøre mer olje. Imidlertid har dette en tendens til å løpe i henhold til genetiske faktorer. Hvis du naturlig hadde kviser som tenåring, kan vi forutsi at bruk av steroider garantert vil garantere at du får kviser. Så, hva er tilfellet med Jeff Seid?

Først når du ser på Jeff i årene etter tenåring og kroppsbyggingsarbeid, vil du merke at han har bemerkelsesverdig klar hud. Du finner ikke bilder av Jeff som viser ham med kviser. Likevel som tenåring hadde Jeff kviser. Dette bør være sterke bevis på at han ikke gjør steroider.

 • Det perfekte sett med gener – Vi er ikke alle like utstyrt med gener for en fantastisk kroppsbygning. Noen gutter synes det er mye lettere å nå dette ønsket reisemålet ganske enkelt fordi de er heldige som har de riktige genene. Er Jeff en av disse heldige få? Svaret må være ja. Du skjønner, å bli stor og dratt naturlig er noe som kommer hardt og tregt over tid. Rask, eksplosiv gevinst på kort tid? Det er fiksjon. Det vil ikke skje. Det som er nysgjerrig på Jeff er hvor lang tid han har løftet, som er omtrent 9 år. Hvis du ser på bildet hans i en alder av 17 til en nå på 23 år, vil du oppdage at gevinstene ikke er så store. Hva dette betyr er at da Jeff startet, var kroppen hans allerede i god form med fravær av fett og ganske mye muskelmuskulatur. Dette faktum viser at Jeff må være en heldig mottaker av genene hans.
 • Jeff sin egen uttalte stand på steroider – Noen kroppsbyggere velger å holde seg mest stille om hvor de står når det gjelder bruken av steroider, så det er vanskelig å gjette seg om de er naturlige eller ikke. Jeff gjør det imidlertid enkelt for oss ved å si klart fra hans posisjon. Han mener det ikke er noen grunn til å bruke steroider når det er fullt mulig å oppnå det estetiske resultatet naturlig. Denne uttalelsen fra Jeff viser ikke at han ikke tar steroider. Men hans overtakelse av dette virker så ekte og dypt personlig at du er tilbøyelig til å tro på ham. Han innrømmer imidlertid at det kan være en sak å bruke steroider hvis målet ditt er å få de samme resultatene som så berømte Mr. Olympia-navn som Ronnie Coleman og andre. Likevel insisterer han på det sunne alternativet, som han sier bør være steroidfritt. Hvis du følger Jeff på sosiale medier, vil du merke at han får mange troll som påstår at han bruker steroider. Jeffs svar er aldri å skjørt rundt problemet, men å gi en klar fornektelse. Det Jeff ikke forteller oss er at han sannsynligvis er heldigere enn de fleste med å ha store gener, noe som gjør det unødvendig å bruke steroider.
LESE  Blås aldri kostholdet ditt igjen

STEROIDBRUK ETTERLATER FYSISKE MERKER

Hvis du bruker steroider, er det noen fysiske tegn som umiddelbart bør gi deg bort.Jeff viser ikke disse trekkene.

 • Gyno – Kroppsbyggere som bruker steroider vil vanligvis ha det klassiske tilfellet av gynekomasti. Det er en tilstand som gjør at du har brystvorter som er spisset som en kvinnes, sammen med litt puffiness. Det er brakt av østrogen, det kvinnelige kjønnshormonet, som i seg selv blir stimulert ved bruk av steroider. Jeff har ingen slik tilstand, noe som er enda et bevis på at han ikke bruker steroider.
 • Holder tykt hår – steroider vil også føre til tynnende eller avtagende hår. Som du kanskje legger merke til, har Jeff Seid tykt hår, som ser ut til å slå ut antydningen om at han bruker steroider.
 • Babyens ansikt ser ut – Jeff Seids karakteristiske baby ser noe annet ut som burde få deg til å tro at han er natt. Steroidbruk striper ofte bort kollagenet i huden din, slik at du ser eldre ut med rynker. Jeffs utseende trosser alt dette fordi han faktisk ser yngre ut enn årene
 • Serge Nubret – Vi må ta opp dette punktet som er blitt reist av mange kritikere, mot Jeff Seid. Kritikken går i utgangspunktet slik: At Jeff Seid har samme statistikk som den utrolige Serge Nubret, en ruvende Mr. Olympia-mester. Serge Nubret var viden kjent for å bruke PED-er (medisiner for ytelsesforbedring), inkludert steroider. Dette sto for hans fantastiske kroppsbygning som var fri for fett og rivende mager muskel. Ingen måte noen kommer til å få den fysikken naturlig, sier kritikerne, og Jeff Seid har samme fysikk.
 • 6 fot høy
 • 200 kg vekt
 • 18 tommer i armtykkelse
 • 6% av kroppsfettet
LESE  Er Sergi Constance på steroider?Vi undersøkte og fant ut

Imidlertid er denne kritikken kort på fakta fordi Jeff og Serge ikke har samme kroppsbygning. Serge Nubret kommer i en mye større størrelse enn Jeff, noe som gjør at denne kritikken mot Jeff er død ved ankomst.

Bortsett fra alle de ovennevnte fakta som peker på at Jeff Seids ikke er assosiert med steroider, har han klar hud og ingen spørsmål om oppblåsthet eller vannretensjon.

Før vi konkluderer med at alt dette er et bevis på at Jeff er 100% nattig, la oss se på muligheten for at han bruker steroider.

Hvorfor han kunne bruke steroider 

På baksiden, har vi noe som tyder på at Jeff ikke er natt?

 • Flushed face – dette er en ting noen sier at du ikke vil se i Jeff. Imidlertid, hvis du observerer mer nøye, vil du se tilfeller når huden hans ser ut enten på scenen eller på slutten av konkurransene. Denne tilstanden kan være forårsaket av steroider som et resultat av høyere temperatur og blodtrykk det induserer hos brukeren.

Annet enn dette er det ingen andre tegn som tyder på at Jeff Seid tar anabole steroider.

KJENNELSE 

Så hva er konklusjonen?

Man er tilbøyelig til å tro at Jeff ikke bruker steroider basert på det som ser ut til å være hans frittalende standpunkt mot det. Men man kan ikke se bort fra muligheten for at han bruker lovlige steroider, som kan gi resultater like strålende.

admin

Back to top