Kroppsbyggingen din

treningsprogrammer, hvordan du bygger muskler, trening

Er Mike O’Hearn på steroider?Vi oppdaget sannheten!

BRUKER MIKE O’HEARN STEROIDER?

Det er ikke hver dag når du kommer over noen og tenker: «Jeg tror han har alt.» Når det gjelder Mike O’Hearn, vil tanken imidlertid komme over hodet på deg. Det feilfrie håret. Bunker av dollar stanset bort fra hundrevis av fotoshoots og år med TV. Det ut-og-ut-slottet i solfylte Sør-California. De lojale huskiene som følger ham til treningsstudioet og løper på tredemøllen ved siden av ham og aldri ser ut til å tappe. For ikke å snakke om det selvtilfredse smiret i alle bildene på sosiale medier.

Imidlertid, hvis du hadde Mike sin kroppsbygning, ville du sannsynligvis smurt deg hele dagen også. Her er grunnen. I en alder av 46 år er 6ft 3 O’Hearn en steinhard 262 kilo utsøkt formet muskel, strimlet helt ned til en helårs kroppsfettprosent på seks.

Mike O'hearn

For alle gavene som livet har gitt Mike O’Hearn, kan vi bare dødelige trøste ved at vi vet hvordan han fikk musklene og hva han gjør for å opprettholde dem, ikke sant? Tvert imot sverger Mike O’Hearn ved alt som er hellig for ham at han alltid har vært naturlig.

Men når fans vil høre det, vender de seg bort fra vantro. De tar seg til oppslagstavler og roper tull.

Uansett kan en objektiv person bare lure på, hva er det? Følgelig har vi satt sammen dette stykke for å hjelpe deg med å svare på spørsmålet, «Er Mike O’Hearn på steroider?

La oss få noe ut av veien før vi kan starte diskusjonen vår.

Vi har ingen måte å definitivt bestemme at Mike O’Hearn er på steroider. Som sådan er informasjonen som gis her bare spekulativ. For det andre godkjenner vi ikke bruk av steroider og er ikke på noen måte mot steroidbrukere. Følgende artikkel er kun til informasjonsformål.

HVEM ER MIKE O’HEARN?

Mike O’Hearn, født Michael O’Hearn, er en amerikansk skuespiller, kroppsbygger, personlig trener og kondisjonsmodell som kommer fra California. På grunn av Mike sin fysikk har han vunnet den ettertraktede Mr. Universe-tittelen syv ganger. Han er også styrkeløfter og har vunnet prisen for årets kondisjonsmodell alvorlig. Dessuten har han blitt omtalt på mer enn 500 magasinforsider og publikasjoner.

Fitnessmodellen har gjort store fremskritt i filmbransjen, og fremstå som gladiatoren ‘Titan’ på 2008-omstarten av den amerikanske gladiatoren. Enda bedre var han det eneste individet som spilte som gladiator på både originalen (1989-1996) som Thor og TV-showet i 2008. Han har også gjort opptredener i en rekke filmer.

LESE  De 5 beste kondisjonsøvelsene for basketball

I en alder av 14 år konkurrerte Mike i naturlige bodybuilding-show. Han vant Mr. Teenage Washington i denne alderen med en høyde på 5’9 » og veide 172 pund på scenen. I løpet av de neste to årene gikk puberteten full gass og så barnet vokse til 6’2 » og fikk en utrolig 100 kilo.

Mike O’Hearn er grunnleggeren av Power Bodybuilding, et treningsprogram som tar sikte på å bygge både styrke og hypertrofi, sammen med estetikk.

I tilfelle du trodde at muskelen hans bare var til visning, er O’Hearn dyktig i Jet Kun Do og ble ført inn i Judo’s Master’s Hal of Fame i 2014.

Kan Mike O’Hearn være naturlig?

Da Mike var 16 år, veide han 270 pund. Som sådan er han blitt spenst hele livet med anklagene om å være på steroider. I følge kondisjonsmodellen hadde han alltid samme vekt, men det han lærte å gjøre best, var å kaste fettet mens han opprettholdt muskelen.

Så snart O’Hearn først dukket opp på skjermen som Thor, kolleger, og resten av verden kunne ikke la være å lure på om han var på steroider. Senere innrømmet de fleste av hans kammerater å bruke steroider, men Mike insisterte alltid på at gevinsten hans var helt naturlig, selv om han fortsatt var større og sterkere enn kollegene som var oppsatt.

Mike O’Hearn har aldri flankert en test

Ja. Og han har sannsynligvis tatt så mange urintester som han har selfies. For eksempel, før Gladiators startet på nytt, utsatte NBC ham for en narkotikatest. Dessuten har han tatt en rekke tester for de naturlige kroppsbyggingskonkurransene han har deltatt i, og ingenting dukket opp. Dessuten har noen kroppsbyggings- og styrkeløftforbund han har konkurrert i gått den ekstra milen for å utsette ham for en polygrafprøve (løgnedetektor).

KAN JEG SE UT SOM MIKE O’HEARN NATURLIG?

 

Naturen gir opphav til freaks med måtehold. Noen mennesker har for eksempel blitt begavet med bemerkelsesverdig muskelbyggende genetikk. Flex Wheeler hadde for eksempel en unik mutasjon som fikk ham til å ha myostatinmangel. Myostatin er et protein som hemmer muskelvekst.

Som du kan forestille deg, kan noen som opplever denne mutasjonen trolig bli knekt bare ved å lage øyekontakt med sett med vekter. Et annet eksempel er det muskelbundne belgiske Blue Cattle, som lever med myostatinmangel.

LESE  Er Thomas Delauer på steroider?Vi fant ut!

Andre Mr. Olympia storheter som Phil Heath, Arnold Schwarzenegger, blant andre, er kjent for å ha overlegen kroppsbyggingsgenetikk. Dette er gutta som ikke bare ble store fra å løfte vekter og ta steroider, men er genetisk anerkjente naturens freaks.

Sjekk ut dette bildet av Phil Heath før han begynte å sykle.

Når det er sagt, tror vi at Mike O’Hearn passer i kategorien individer som er genetisk begavet til kroppsbygging. Bildet nedenfor viser Mike da han var 14 år gammel.

Det er riktig. 14 år gammel. Og ikke glem at han veide 270 pund ved 16 år. Ta en titt på de falske bicepsene hans. Det ville vært bedre om vi kunne finne et bilde av ham klokka 14 i en avslappet frontposisjon. Jeg vedder på at han ville virket 10 ganger større enn han gjør i denne posituren. Abposisjonen får vanligvis noen med lite kroppsfett til å virke mager enn vanlig.

Uansett, å være så knekt på 14 år er ganske oppsiktsvekkende.

Mike O’Hearn Stays Ripped Heile Year Round

Flertallet av Mikis kritikk rettferdiggjør vanligvis Mike O’Hearn er på anklager om steroider ved å påpeke at en 50-åring ikke kan bli dratt gjennom året.

Imidlertid vil alle som vet noe om treningsvitenskap, fortelle deg at alt du trenger å gjøre for å opprettholde et 6% kroppsfett hele året er å spise vedlikeholdskalorier.

Hva betyr det egentlig? Vel, hvis BMR var 2000 kalorier, og du spiste det eksakte antallet, eller under hver dag, ville du ikke fått fett. Dette betyr at du blir dratt hele året.

Tenk deg hvor raskt Mike metabolismen er. Han veier 247 pund og er veldig aktiv, løfter, judo, løper, jet kun do osv. Derfor trenger han ikke å sulte seg selv for å opprettholde det nivået av slankhet.

Mike O’Hearn Power Bodybuilding

Mike O’Hearn har kroppsbygging ned til en vitenskap, i det minste for det som fungerer for ham. Følgelig har han tenkt et system der man kan bygge størrelse og styrke ved å imøtekomme behovene til makt- og estetikkutøveren.

Systemet hans innebærer å løfte tunge vekter for noen få reps, men flere sett. I følge Mike er treningssystemet hans den viktigste faktoren som har bidratt til hans fantastiske kroppsbygning. Kort sagt, Mike har lært hvordan han mister fett mens han beholder muskelen, selv når han gjør seg klar til en konkurranse.

LESE  Er Brad Castleberry på steroider?Vi undersøkte og fant ut

Mike O’Hearn Testosteron

En manns testosteronnivå sies å synke med 1% hvert år etter fylte 30 år. Derfor, for Mike, ville det ha redusert med 20%, noe som er et minimalt beløp. Slike svingninger i testosteronnivåene dine vil ikke utgjøre en forskjell for din totale masse. Enkeltpersoner tar naturlige testosteronforsterkere som øker T-nivåene med opptil 30%, og de opplever ikke noen tydelige endringer når det gjelder muskelvekst. Dette er fordi du trenger en enorm pigg eller nedgang i testosteronnivå for å se en forskjell i muskelstrukturen.

Hva betyr alt dette?

Det er vitenskapelig mulig for Mike O’Hearn å opprettholde muskelen i sin alder naturlig. Når han er over 65 år, kan vi imidlertid forvente at muskelvevet hans vil krympe seg litt hvis han fortsatt løfter fordi nivåene av gratis testosteron vil være nesten halvparten av det de var da han var 25 år.

INGEN SYNLIGE TEGN PÅ STEROIDBRUK

Mike O’Hearn har ingen av følgende tegn på steroidbruk.

  • skallethet
  • Kviser
  • Væskeansamling
  • Oppblåste muskler
  • Skyllet hud
  • Enorme, uproporsjonerte feller og delter
  • Vanvittig vaskularitet

Hår

Mike O’Hearn har fått et godt hårhår på seg. Men gitt at han er 50 år gammel hvis han brukte steroider de siste 30 årene, er det nesten umulig at han ville ha den mengden hår igjen på seg.

vascularity

Mike er vaskulær, men han er intet så skinnende som han ville vært hvis han hadde fått steroider.

Når du eldes, produserer kroppen mindre kollagen, noe som resulterer i tynnere hud. Jo mer delikat hud, desto mer vaskulær blir du. Steroider reduserer også kollagen.

Derfor tilsvarer en 50-åring som er en massiv kar med ekstremt lite kroppsfett og er på steroider, noen med freaky vaskularitet. Noe som ikke er tilfelle for Mike O’Hearn.

KONKLUSJON

Ingen er uenig i det faktum at Mike O’Hearn ser ut som en drøm, og det er utenkelig at han ville være natt. Men hvis det ikke er noe som tyder på at han er på steroider, er det ingen grunn til at du skal beskylde noen for å være på steroider.

Derfor er vår dom at Mi9ke O’Hearn er naturlig.

admin

Back to top