Kroppsbyggingen din

treningsprogrammer, hvordan du bygger muskler, trening

Er Phil Heath på steroider?Vi fant ut!

BRUKER PHIL HEATH STEROIDER?

I tillegg til å ha vunnet den meget ettertraktede Mr. Olympia-tittelen seks ganger på rad siden 2011, har “The Gift” Phil Heath også flere imponerende utmerkelser på sin CV. Hvis du ikke visste det, har Phil heath nå bundet seg til uten tvil den største kroppsbyggeren gjennom tidene, Arnold Schwarzenegger når det gjelder Mr. Olympia vinner. I tillegg vil Phil gå ned som den mest dyktige kroppsbygger i historien ved å poste Mr. Olympia-gullet hele ti ganger.

Det er ikke tvil om at de som konkurrerer på Olympia-scenen er massemonstre. Phil Heath er imidlertid på sin egen liga. Han ligner et gangmuskelkart løftet fra veggen i et biologiklasserom. Han konkurrerte på den siste Mr. Olympia på 248 pund, en proporsjonert knute av bukker på steder der de fleste menn aldri har drømt om bule. Bunten av muskler er siktet i en 29-tommers midje.

phil heath

Når Heath bøyer seg, blåser han opp, som en kruset blåsefisk. Fronten på lårene ligner noe en ballongartist med hundrevis av ballonger kan skape. Å sammenligne armene hans med kneblet eik er en underdrivelse. Phils relativt smale skuldre, som en gang var en ulempe, er store fremspring av delter og feller, og skaper nesten en 3D-effekt. Ryggen hans; et lettelseskart over ufremkommelig topografi.

Noen ganger går folk opp til Phil Heath, bare for å berøre ham, som om de er usikre på om han er en mann eller en maskin. Som du forventer, blir 99,9% av dem lurt på hvordan noen kan oppnå en slik kroppsbygning. Følgelig er det et spørsmål i nesten alles sinn: «Er Phil Heath på steroider?»

La oss dykke inn og finne ut av det.

Ansvarsfraskrivelse

Før vi kan gå videre, la oss få noe ut av veien. Vi har ingen som helst tilknytning til Phil Heath og har ingen intensjoner om å promotere eller ærekrenke personen. Uansett informasjon som presenteres her er rent spekulativ, offentlig kunnskap og utelukkende til informasjonsformål.

HVEM ER PHIL HEATH?

Phil Heath er en amerikansk profesjonell kroppsbygger som konkurrerer i International Federation of Bodybuilding Professional League (IFBB). Han er en syv ganger Mr. Olympia-mester, en pokal som han først vant i 2011 etter å ha beseiret sin mentor Jay Cutler. I 2018 mistet Phil tittelen til Shawn Rhoden.

Phil Heath har 3,2 millioner følgere på Instagram, 340 000 på Twitter, en global fanbase, og en stadig voksende portefølje av muskelmagasinomslag. Phil konkurrerer i bare én konkurranse hvert år (Mr. Olympia). Han bruker den gjenværende delen av året, holder seg i form og flyr over hele verden for opptredener og konferanser. Phil Heath har 12 sponsorer, ledet av et supplement selskap kjent som Ultimate Nutrition . Ifølge agenten hans tjener han mer enn 1 million dollar hvert år. Dessuten gjør hans netto verdi på 5 millioner dollar ham til en av de rikeste kroppsbyggere noensinne.

LESE  The Science of Muscle Recovery: En ny tilnærming til vinduet etter trening

Phil Heath er ikke som den andre Mr. Olympia. Han vokste opp i Seattle og spilte basketball. Han spilte sammen med Jamal Crawford i det statlige mesterskapsteamet fra 1998 på Rainier High School. Da var Phil en dratt 5’9 », 175-pund. Han ble tilbudt et stipend for å spille college-basketball for University of Denver.

Etter studiet så han etter et annet atletisk utsalg, som han fant i kroppsbygging. Han biffet seg opp til 200 kilo og begynte å vinne regionale kroppsbyggingskonkurranser. Phil fikk genetisk overlegne kroppsbyggende gener.

 • Lange fester for symmetri
 • Smale skjøter
 • Enorm muskelmage for bula

Som et resultat tjente han kallenavnet ‘The Gift’. I 2005 hadde Phil startet profesjonell kroppsbygging, og i 2008 kvalifiserte han seg til å delta i Mr. Olympia.

Phil Heath Stats

 • Høyde: 5 ft 9
 • Konkurransevekt: 240 kg.
 • Vekt i sesongen: 275 pund.
 • Konkurranse kroppsfett: ca. 3%

Målinger

 • Armer: 22 tommer
 • Ben: 32 tommer
 • Kalver: 20 tommer
 • Hals: 18,5 tommer
 • Midje: 29 tommer

Phil Heath konkurransehistorie           

Når det gjelder profesjonell kroppsbygging, kan veldig få kroppsbyggere konkurrere med Phil Heaths karriere. Av toppen av hodet mitt er det bare et par som kommer til hjernen; Jay Cutler og Dexter Jackson, som Phil har beseiret.

Følgende er noen av Phil Heaths karrierehøydepunkter.

 • Olympia (2011-2017)
 • 2006 Mr. Colorado
 • 2006 New York Pro
 • 2008 Ironman Pro
 • 2011 Sheru Classic
 • 2012 Sheru Classic
 • 2013 Arnold Classic Europe

 

Phils første amatørshow var i 2003, og i 2005 hadde han vunnet NPC USA og fått proffstatus. Da hans yrkeskarriere fremdeles var ung, så Jay Cutler Phil sitt potensial og bestemte seg for å veilede ham. Lite visste Jay at det er Phil som ville gjøre ham løs.

Phil Heaths Olympia-regjeringstid var utvilsomt en steinritt.

Selv om fans opprinnelig var glade for å se ham overgå mentoren hans, forble følelsene ikke senere i karrieren.

Ett år etter å ha vunnet Olympia utfordret Kai Greene Phil og tok til slutt en kontroversiell andreplass. Hendelsene skulle utfolde seg på samme måte i 2013 og 2014. Polemikken ble gjort så mye verre på grunn av Phils skiftende kroppsbygning. Phils form var ikke så imponerende som den var under hans første opptredener på Olympia. Dessuten ble tarmen hans større.

LESE  Er Jeff Seid på steroider?Vi undersøkte og fant ut!

Fans var også lei av ensformigheten av å se den samme personen vinne hver gang. Mens 2015 og 2016 begge var anstendige år for champs bodybuilder, ville 2017 vise seg å være annerledes. I 2018 gjorde den nåværende mester Shawn Rhoden dethronerende Phil Heath. I det som så ut til å være en nært omtalt konkurranse, vant Rhoden kanten over Phil med en estetisk og symmetrisk struktur. Selv om Phil hadde mer muskelmasse enn Shawn, var midjen bredere og tarmen hans ut av kontroll.

Phil tar for tiden en liten pause fra konkurransen og forventes å gjøre comeback i 2020.

Phil Heath Diet

Den syv gang Herr Olympia spiser seks eller syv måltider hver dag. Selv om han er skilt, har han en venninne, Cremona, som han fant noen til å hjelpe til med forberedelsene og shoppingene i måltidet, i tillegg til at han var reisepartner og rådgiver i virksomheten. Cremona hevder å bruke mer enn $ 1000 eller mer hver uke på maten, spesielt på Whole Foods og bruker minst 6 timer på å tilberede måltider til mesterens kroppsbygger.

Heath spiser vanligvis omtrent seks kilo proteintett kjøtt hver dag. Disse inkluderer for eksempel filet mignon, laks, tilapia og kalkun. Han inntar opptil 75 gram karbohydrater, enten som hvit eller brun ris, korn, havregryn og forskjellige typer poteter, inkludert søtpoteter. Noen morgener kan se at han tar opptil 16 gram eggerøre. Idrettsutøveren prøver også å drikke to liter vann om dagen.

Noen som vet litt på treningskunnskap, kan lure på, «og hvordan kroppen hans stemmer overens med forskjellige karbohydrater, proteiner og fett?» Dessuten, mens kroppsbyggeren gjør de fleste av treningsøktene sine alene, har han en trener, Hany Rambod, basert i California. De to møtes minst en gang hver måned. I mellom sender Phil bilder bilder til Hany og mottar kostholdsrådgivning til gjengjeld.

Phil Heath Steroid Admittance

Hvor sprøtt er det at en kroppsbygger som hevder natty hadde innrømmet å ha tatt steroider da han ikke trodde han ble filmet? Det er Phil Heath for deg.

Slik gikk det ned. En YouTuber kjent som ‘Prophet Muscle’ gikk opp til Phil Heath og spurte ham hvorfor han bruker steroider. Etter å ha ignorert karen alvorlig og ønsket å få ham av ryggen, svarte Phil med å reportere, «fordi.» Imidlertid avbrøt livvakten hans raskt og ba ham om ikke å snakke YouTuber.

LESE  Blås aldri kostholdet ditt igjen

Phil Heath Transformation

Her er et bilde av den 23 år gamle naturlige Phil Heath.

Hvordan vet du at Phil var nattete på bildet over, spør du kanskje?

Vel, det er fordi Phil veide 192 pund den gangen, noe som betyr at han har pakket på omtrent 50 kilo mager muskel. Å tilsette 50 pund masse er ganske naturlig når noen humler på juicetoget.

Noen som tar steroider vil oppleve sin mest betydningsfulle gevinst i løpet av de første syklusene. Derfor, hvis Phil hadde brukt steroider på den tiden, ville det være lite rom for vekst, absolutt ikke 50 kilo verdt.

Her er noen andre grunner som peker til at Phil Heath er på saften.

Phil Heath Steroid Use Indicators        

Har du sett feller og delter på Phil heath? Musklene er så store at de gir en 3D-effekt uten at han selv bøyer seg. Trapezoid- og deltoidmuskler inneholder et høyere antall androgenreseptorer. Når du tar androgene anabole steroider, har disse muskelgruppene en tendens til å poppe ut mer enn andre.

Phil har en steroid tarm, kall det hva du vil. Det ser ut til at han bruker HGH og insulin. Insulin er betydelig anabole, og bruk av det får kroppen til å sende mer næringsstoffer til muskelcellene.

Hvis du er observant, ser Phil heath oppblåst og nesten feit i løpet av utenfor sesongen. Er det ikke rart med tanke på at han har en en-sifret kroppsfettprosent? De fleste steroider, spesielt Anadrol, et bulkmiddel, forårsaker vannretensjon, og dermed et pustete utseende.

Når han tråkker på scenen, er Phil vanligvis tørrere enn Gandhis flopper. For å oppnå en slik tørr muskel krever en å bruke en forbindelse som Anavar, som også lar musklene være fyldigere, i motsetning til Winstrol.

KONKLUSJON

Så, er Phil Heath på steroider? Svaret er et rungende ja.

Dessuten kan bodybuilding champeren også være på en blanding av lovlige steroider for å hjelpe ham med å opprettholde rammen, spesielt nå som han vil kvitte seg med steroid tarmen.

admin

Back to top