Kroppsbyggingen din

treningsprogrammer, hvordan du bygger muskler, trening

Er Sergi Constance på steroider?Vi undersøkte og fant ut

BRUKER SERGI CONSTANCE STEROIDER?

Mellom 1990 og 2010 var kroppsbyggingssamfunnet besatt av størrelse. De større og vakkert seende gutta vant alltid showene og fikk sponsorer. Den epoken ble innledet av en av sportens geiter, Dorian Yates. På sin første sprekk på Olympia gikk Dorian mot den estetiske Lee Haney og fant ut at han ikke kunne konkurrere med Lees vakre kroppsbygning siden Lee var tilnærmet perfekt.

Dorian bestemte at hvis han ikke kunne gå tå til tå med Lee basert på estetikk alene, ville han fjerne ham fra tronen ved å bruke ren masse. Den neste Olympia, Dorian, dukket opp som en mutant. Han var noe som folk aldri hadde sett før; mer enn 250 kilo rå muskel. Ikke bare var han massiv, han ble skivet til beinet. Lee klarte ikke å følge med den røde rasen i Dorians kroppsbygning og ga fra seg tronen til den britiske kroppsbyggeren. Og dermed ble massemonstertiden født.

Folk kunne ikke få nok av disse virkelige livene. Som du kan forestille deg, drev dette mange kroppsbyggere til å misbruke kroppene sine med anabole steroider og eksogene stoffer i et forsøk på å presse kroppen til absolutte grenser.

sergikonstans

Dessverre, etter omtrent to tiår med at de store gutta fikk alle fordelene med kroppsbygging, begynte folk å miste de slanke, estetiske fysikkene som kroppsbygging er basert på.

Siden 2011 begynte en ny bølge av kroppsbyggere å få all glansen. Disse er noe av hybrider mellom magasinmodeller og kroppsbyggere, den ideelle mannlige kroppen. Innvielsen av denne nye epoken ble sterkt hjulpet av utviklingen av sosiale medier til plattformer der folk kan legge ut sine egne bilder for verden å se.

Disse nye kroppsbyggere er langt mer populære enn massemonstrene som fortsatt lurer rundt Mr. Olympia-scenen, ettersom de gir en illusjon om at fysikkene deres kan oppnås naturlig.

Men kan du det? Kan du få en kroppsbygning som en treningsmodell uten hjelp? Gjør ingen feil med det, mens treningsmodeller er mye mindre enn massemonstre, bærer de fremdeles mye muskelmasse.

En av de mest kjente treningsmodellene der ute er Sergi Constance. Til tross for ærbødigheten som Sergis kroppsbygning gir, stiller mange spørsmål ved om han er naturlig. Så, er Sergi Constance på steroider? Denne artikkelen tar sikte på å bestemme sannsynligheten for at Sergi Constance er på steroider.

LESE  Er Kali Muscle på steroider?Vi undersøkte og fant ut

HVEM ER SERGI CONSTANCE?

Sergi Constance er en 31 år gammel spansk kroppsbygger som har forlatt mye kjever på gulvet på grunn av sin utrolige fysikk. Sammen med det eksotiske utseendet og 6’1 » rammen, kan du allerede begynne å forstå hvorfor folk ikke ser ut til å få nok av Sergi.

Som nevnt står Sergi på 6’1 ″ og veier mellom 205 og 225 pund avhengig av om han skjærer eller bulker. Under konkurranser får Sergi kroppsfettnivået til så lavt som 5 prosent, men går aldri utover prosentvis kroppsfett selv når han bulker. Dette betyr at han er ganske strimlet hele året, noe som er spesielt utfordrende å gjøre som en naturlig idrettsutøver.

For å få et inntrykk av hvor utrolig inspirerende Sergi Constances kroppsbygning egentlig er, har fyren tilsammen 9 millioner følgere fra sine forskjellige sosiale mediekontoer. Det er noe som nåværende Mr. Olympias bare kan drømme om.

Spanjolen ble en gang sitert for å si at han utviklet sin kroppsbygning gjennom en kombinasjon av et effektivt trenings- og kostholdsprogram (som han tilfeldigvis selger), og ren hardt arbeid. Sergi har også en bachelorgrad i fysisk i idrettsvitenskap og kroppsøving, som bare fungerer som ytterligere bevis for hans lidenskap for kroppsbygging.

Når det gjelder bodybuilding-priser, har Sergi vunnet så mange bodybuilding-show at han nå er IFBB-proff. Noe må sies om at han er i IFBB; Det er i utgangspunktet bransjekunnskap at alle som konkurrerer i IFBB-kretsene må være på steroider og andre slags forsterkere, siden IFBB er kremen av avlingen i all kroppsbygging.

Legg til det faktum at Sergi ikke tar opp noen temaer angående hans påståtte steroidbruk, og du kan se hvorfor mange mennesker tror at han er i sausen.

De mange magtrekkene, millionene av følgere og sponsoravhengighetene avhenger også av én ting; hans evne til å opprettholde sin stellar kroppsbygning. Kort sagt, hans livsgrunnlag er avhengig av det. Hvis dette ikke er en god nok grunn til å bruke steroider, vet vi ikke hva det er.

Likevel, alt vi kan gjøre er å spekulere, men vi skal gjøre vårt beste for å prøve å avgjøre om Sergi Constance er på steroider.

ER SERGI CONSTANCE PÅ STEROIDER?

Med mindre vi personlig kan hente blod fra Sergi og ta det til et stofftestinganlegg, er det ingen måte vi virkelig kan si om Sergi juice eller ikke.

LESE  Er Jeff Seid på steroider?Vi undersøkte og fant ut!

 

Det vi imidlertid kan gjøre er å matche Sergi opp mot de vanligste tegnene på steroidbruk. Derfor, jo flere tegn han viser, jo større er sannsynligheten hans for å være på steroider. Disse skiltene inkluderer:

  • Raske gevinster i muskelmasse

Ved siden av syntetisk veksthormon er anabole steroider de mest effektive muskelvoksende stoffene på planeten. Hva som kan ta mange år med hardt arbeid for å få det til, kan oppnås i løpet av måneder med anabole steroider.

Faktisk har anabole steroider vært kjent for å forårsake så mye som 30 pund i gevinst på muskelmuskler på mye mindre enn et år. Til sammenligning vil det ikke ta deg mindre enn tre år med kontinuerlig hardt arbeid og slanking å oppnå samme gevinst naturlig.

Dette er fordi muskelvoksende anabole steroider er kunstige versjoner av det primære muskelbyggende hormonet i kroppen, testosteron. Når du først er i begynnelsen av 20-årene, begynner testosteronproduksjonen å avta, og det er derfor det er utrolig vanskelig å bygge muskler.

Ved å bruke anabole steroider vil du imidlertid øke nivåene av testosteron i systemet ditt, og dermed sette kroppen din i en anabole tilstand (vekst), og dette er grunnen til at steroidbrukere vokser så raskt.

Sergi Constance har vært utrolig diskret om sin forvandling til dyret som han er i dag. Så godt som alle som kjenner ham møtte ham slik, så vi kan ikke si med sikkerhet om gevinstene hans var mirakuløse, eller om han bygde dem gradvis.

Det tidligste bildet vi har av ham, er fra 2010, der han ser ut til å være nesten like stor som han er i dag, men ikke så mager. Den eneste forskjellen han har gjort mellom disse 9 årene har vært å slippe kroppsfettnivået og øke størrelsen på armer og skuldre. I 9 år er det utrolig små endringer.

I tillegg ser fysikken hans fra 2010 ut som om den kan oppnås naturlig hvis du har riktig genetikk, og du holder deg i samsvar med treningsøktene og kostholdet ditt. Basert på fysiske forandringer er det sannsynlig at Sergi kan være naturlig. Vi er imidlertid ikke sikre på hva han gjør for å få kroppsfettnivået så lavt uten å få musklene til å se utmattet ut. Steroider som winstrol er kjent for å hjelpe med akkurat denne tingen. De hjelper deg å miste fett mens du opprettholder muskelmassen.

LESE  Er Phil Heath på steroider?Vi fant ut!

Selv om Sergi Constance kanskje ikke bruker massebygging av anabole steroider, er det høyst sannsynlig at han bruker vanndrivende midler som winstrol .

  • Massive Delts and Traps

En annen enkel måte å oppdage en potensiell steroidbruk er ved å sjekke skuldermuskelutviklingen, spesielt deres trapezius (feller) og deltoid (delts) muskler. I de fleste tilfeller er disse musklene vanligvis så utviklet hos steroidbrukere at de overmanner resten av kroppen.

Dette er fordi skulderregionen inneholder den største delen av androgenreseptorer i kroppen. Androgenreseptorer er nukleære reseptorer, som i nærvær av androgene hormoner som testosteron stimulerer muskelproteinsyntese.

Siden anabole steroider øker mengden testosteron i kroppen, er skuldermusklene vanligvis de som er mest påvirket av vekstforbedrende evner til dette hormonet.

Når det gjelder skulderutvikling, har Sergi Constance et veldig imponerende sett med delter. Felleutviklingen hans mangler imidlertid noe. Tatt i betraktning at feller inneholder en veldig høy mengde androgenreseptorer, kan man forvente at han hadde en eksepsjonell utvikling i disse musklene hvis han tar steroider.

DOMMEN

Det er andre vanlige tegn på steroidbruk, som gynekomasti, skyllet hud, kviser i kroppen og synkende hår, som Sergi ikke viser. De som er diskutert i denne artikkelen, er imidlertid de som kan hjelpe deg med å bestemme sannsynligheten for at noen skal være på steroider med den høyeste grad av nøyaktighet.

Som sådan, mens Sergis fysikk ser mistenkt ut, viser han ikke tegnene til bruk av anabole steroider. Kanskje genens genetikk er så jævlig bra. Ikke desto mindre, selv om han kanskje ikke bruker anabole steroider, er det en god sjanse for at Sergi Constance bruker lovlige steroider.

Juridiske steroider er den alternative versjonen av anabole steroider og blir referert til som steroider siden de etterligner de anabole effektene av faktiske steroider. Imidlertid forårsaker de ikke bivirkningene som følger med anabole steroider. Dette er fordi lovlige steroider er laget av ingredienser avledet fra planter og urter. Hvis du ønsker å bygge en kroppsbygning som er like imponerende som Sergi, er lovlige steroider de eneste sikre produktene som kan komme deg i nærheten av å lage en slik kroppsbygning.

admin

Back to top