Kroppsbyggingen din

treningsprogrammer, hvordan du bygger muskler, trening

Er Simeon Panda på steroider?Vi oppdaget den sjokkerende sannheten

BRUKER SIMEON PANDA STEROIDER?

Er Simeon Panda steroiddebatt til og med verdt å diskutere? Er det ikke helt tydelig ved første øyekast om kjendisen har oppnådd sin kroppsbygning naturlig? Kanskje ikke.

Som du kan forvente, hevder Simeon Panda å være en nattlig kroppsbygger og tilskriver sin kjevelåpende transformasjon til mange års standhaftig trening. Han har til og med delt bilder for å demonstrere hvordan formen hans har blitt bedre med årene.

Uansett blir han ofte beskyldt for å ha tatt steroider av individer som synes det er vanskelig å tro at en fysikk som er så imponerende som han kan være et resultat av naturlig trening. Flertallet av hans kritikere baserer argumentene sine på å sammenligne formen hans med berømte kroppsbyggere som er kjent for å ha tatt steroider, inkludert den tidligere syv-tiden Mr. Olympia, Arnold Schwarzenegger.

Kritikerne hevder at det faktum at han konkurrerer i Musclemania Natural Bodybuilding-konkurranser, ikke fritar ham fra beskyldningene, da testene lett kan omgås.

På baksiden har Simeons supportere gjentatt at nettopp fordi Musclemania-konkurransene kan sidestilles, ikke nødvendigvis betyr at det er det fitness-guruen gjør. Dessuten har de gått et skritt videre for å kritisk analysere forskjellige aspekter av Simeons kroppsbygning for å bevise at hans form ikke er noe som Arnie i løpet av hans premiere.

simeon panda

Simeon Pandas tilhengere opprettholder først og fremst den omfattende tidslinjen som kjendisen delte gjennom bilder for å overbevise naysayers om at man gjennom hardt arbeid og engasjement kan oppnå hva kondisjonspersonligheten har blitt med årene.

Nok av he-say-she-say. La oss sette et cap på denne diskusjonen og svare en gang for alle, er Simeon Panda på steroider?

Juridisk ansvarsfraskrivelse

La oss sette noen fakta rett for posten før vi kan fortsette videre.

Vi respekterer Simeon Panda og alle hans bestrebelser og har derfor ingen intensjoner om å promotere eller ærekrenke navnet hans. Denne teksten er kun til informasjonsformål. Følgelig kjenner vi ikke den offentlige personen på et personlig nivå og har ingen tilgang til deres medisinske rapporter. Derfor er vi ikke i stand til å definitivt oppgi om han er eller ikke har steroider.

Mens vi er inne på det, la oss si at vi ikke kondererer bruken av anabole steroider, og mener at de er farlige. Med det i bakhodet holder vi heller ingenting mot de som bruker dem, uansett grunn.

LESE  Er Kali Muscle på steroider?Vi undersøkte og fant ut

La oss starte med å lære mer om Simeon Pandas bemerkelsesverdige kroppsbygning.

Hvem er Simeon Panda?

Simeon Panda er en britisk treningsmodell, profesjonell kroppsbygger og gründer. Han ble født 28. mai 1986 i London, England. Simeon innlemmet SP Aesthetics, en online trenings- og sportsbutikk med broren Samuel Panda. Simeon har også landet et sponsorat med den ledende tilskuddsprodusenten i Europa, MyProtein.

I hans premisser er han en av de mest betydningsfulle treningspersonellene i verden. Simeon konkurrerer i bodybuilding-konkurranser over hele verden. I 2013 vant han europamesterskapet i Musclemania og fikk proffstatus.

Simeon har prydet forsiden av forskjellige treningsmagasiner, inkludert Train Mag, MuscleMag, Muscle & Performance, Fitness RX og MuscleInsider, for å nevne noen. Dessuten har han også skrevet for en rekke kondisjonspublikasjoner og dukker også opp i flere kondisjons- og kroppsbyggingskonkurranser som dommer.

Ryktene sier at du kanskje ser Simeon Panda i skuespillerverdenen før enn senere. Hvorfor ikke? Med den fysikken kan han like godt melde seg på alle mannlige superhelteroller.

SIMEON PANDA STEROID PÅSTANDER

Når du har mer enn 5,5 millioner fans på Instagram og en kombinert rekkevidde på sosiale medier fra mer enn 9 millioner mennesker, må du gjøre noe riktig. Imidlertid er ikke alle tilhengere av Simeon fansen som du forventer. Noen er hatere.

Til tross for at han aldri har møtt Simeon personlig, kommer han ut som litt arrogant. Noen kan kalle det cockiness eller selvtillit. Det gjør ikke noe.

Simeon Panda får betydelig kritikk på nettet, med folk som kaller ham en løgner, en skam for kroppsbyggingssamfunnet, og samlet sett en falsk natt. De negative kommentarene er mest fordi noen individer tror at han er på gir. Slike beskyldninger er imidlertid bare basert på fyrens størrelse.

Her er Simeon Pandas statistikk:

  • Høyde: 6 ft 1
  • Vekt: 230 pund
  • Estimert kroppsfett: 7%

Simeons målinger (omtrentlig)

  • Armer: 21 tommer
  • Bryst: 50 tommer
  • Midje: 31 tommer

Ovennevnte statistikk er bemerkelsesverdig for noen som trener uten hjelp av anabole steroider, og de fleste som ser Simeon umiddelbart antar at han bruker steroider. Er det noe stoff bak disse påstandene, eller forteller Simeon Panda sannheten?

Simeon Panda-sammenligning med Arnie

De fleste kondisjonskritikere mener at Simeon først er på steroider fordi han veier det samme som Arnie under premieren. For rekorden innrømmet Arnold Schwarzenegger å ha tatt steroider. Imidlertid ville man være utrolig naiv å tro at Simeon er i samme størrelse som Arnold i sin premie, bare fordi du leser et sted at de har lignende statistikker.

LESE  The Science of Muscle Recovery: En ny tilnærming til vinduet etter trening

Gjett hva? Statistikk er ikke alltid nøyaktig. de er ofte oppblåst og noen ganger direkte unøyaktige.

I virkeligheten er Simeon Panda ikke fjernt i nærheten av muskulighetsnivået som Arnold hadde da han dominerte Mr. Olympia. Simeon måtte legge til hele 40 kilo mager muskel for å utfordre den østerrikske eiken.

Schwarzenegger hadde en 58-tommers bryst, 8 tommer større enn Simeons. Den daværende, Mr. Olympia hadde også 22-tommers armer, som er en tomme mer enn Panda. Mens en tomme kan avfeies som trivielt, utgjør det en enorm forskjell for kanonene dine, spesielt når det er ren muskelmuskulatur.

Musclemania = Svak medisintesting

Når du driver med profesjonell kroppsbygging, konkurrerer Simeon Panda i Musclemania Natural Bodybuilding Federation. Eksperter mener imidlertid at medikamentprøvene fra denne organisasjonen ikke kan stole på for å bevise om en konkurrent bruker steroider eller ikke.

Er deres testtilnærming ineffektiv? Lurer du på. Nei, det skyldes at testpolitikken krever at de fem beste konkurrentene sender inn en urinprøve umiddelbart etter en konkurranse. Dette betyr at deltakerne vet nøyaktig når testene vil skje, og eliminerer dermed overraskelseselementet. Med det i tankene, kan en deltaker strategisere når han skal komme av steroidene, for å bestå testen.

Tvert imot, bare fordi organisasjonen som Simeon Panda konkurrerer for har en ineffektiv medikamentprøvingspolitikk, ikke beviser noe mot hans nattlige status.

SIMEON PANDA FÅR TIDSLINJEN

Når det gjelder gevinst, har naturlige kroppsbyggere et veldig tydelig tidsvindu når du ser hvor mye muskler de har fått gjennom hele eksistensen.

Så snart de begynner å løfte vekter, vokser de.Deretter platåer de og opplever sneglevekst etter det.

På flipsiden viser typiske steroidbrukere en annen tidslinje for gevinster.

Som nybegynnere innser de betydelige gevinster. Etter en tid platåer de, og plutselig oppnår de betydelige gevinster når de begynner å ta steroider.

La oss sjekke ut Simeon Pandas gevinst tidslinje gjennom årene.

Du vil merke at kjendis-fitness-modellen ikke har fått mye muskelmasse etter at han oppnådde de første gevinstene som nybegynner. Det ser ut som om han lærte å kosthold og bli mer dratt.

Ærlig talt ser hans transformasjonstidslinje ganske naturlig ut. Imidlertid, hvis han hadde fortsatt å vokse mye større etter 2006, ville det peke på steroidbruk, men han har holdt seg mer eller mindre av samme størrelse i over ti år.

LESE  Er Jeff Seid på steroider?Vi undersøkte og fant ut!

Simeon Panda Tiny Waist

Har du noen gang sett en så liten midje på en fyr som er så stor som Simeon Panda? En størrelse som dette ville være umulig å oppnå hvis han hadde anabole steroider.

Selv om du ikke tar HGH og insulin, som er kjent for å forårsake en steroid tarm, vil å ta noen steroider føre til en blokkerende midseksjon. Selv Arnies midje var tre centimeter bredere enn Pandas i samme høyde og kroppsfett.

Simeon Panda passerte en polygraf

Etter å ha mottatt konstant hat og folk som kalte ham en falsk natt, arrangerte Simeon en løgnedetektortest slik at han kunne bevise naysayers galt.

Løgndetektortesten ble utført av Don Cargill, NADAC-senioreksaminator, styreleder i Storbritannia og europeisk polygrafforening og tilknyttet den amerikanske polygrafforeningen. Kort sagt, hvis du vil ha maksimal nøyaktighet på en polygraf, er dette fyren din.

Navnlig hadde testen en 98% nøyaktighet, 3% mer nøyaktig enn standardtester.

I polygrafen ble han spurt følgende spørsmål:

  • «Har du noen gang brukt noen form for steroider i livet ditt?»
  • «Har du noen gang brukt noen form for menneskelig veksthormon i livet ditt?»

Simeon Panda svarte NEI på begge spørsmålene. Det var ingen tegn til bedrag, og han besto testen.

Simeon Panda er i samme størrelse som Natty Phil og Kai

Gutter som konkurrerer i IFBB var enorme allerede før de begynte å ta steroider. Disse karene er begavet genetisk.

Kai var bare 17 år på det bildet. Hva om Phil og Kai ikke begynte å juice? Noe forteller meg at sosiale medier ‘natty experts’ også vil kalle dem for svindel.

KONKLUSJON

Er Simeon Panda på steroider? Vi må gå med et nei på den. Det spiller ingen rolle hvor utrolig kroppsbygningen hans fremstår, men hvis det ikke er bevis som tyder på at han er på juice, kan vi ikke si noe annet.

Men hvordan forblir han så knekt over tid? Jeg vil gjette at han er på noen lovlige steroider. Dessuten må du innrømme at han også har en spektakulær genetisk kroppsbygging. Imidlertid betyr ikke noe av det uten riktig genetikk, hardt arbeid, riktig kosthold og generell kunnskap om kroppsbygging.

admin

Back to top