Kroppsbyggingen din

treningsprogrammer, hvordan du bygger muskler, trening

Er Thomas Delauer på steroider?Vi fant ut!

BRUKER THOMAS DELAUER STEROIDER?

Å trene bare for å være i grei form er vanskelig nok. Men når målet er å bli knekt, er den typen jobb du trenger å legge inn bare for mye for folk å ha. Du trenger ikke bare skyve deg selv ti ganger over enn neste fyr på treningsstudioet; du trenger nesten å utvikle en OCD for kostholdet ditt.

For å bli dratt, har du ikke råd til å kutte hjørner. Dette betyr regelmessig å si nei til en kald en med guttene, eller andre «morsomme» ting, siden slike ting lett kan sette gevinstene dine i fare. Å bli knekt, er derfor ikke for de som er hjertet. Dette er grunnen til at de fleste gir opp eller slipper intensiteten, bare noen uker inn i sitt «bli knekt» -program etter å ha innsett hvor mye forbruker det kan være.

Det er derfor ingen overraskelse at alle som kan oppnå dette målet ofte blir sett skeptisk på. En knekt fyr er alltid på steroider i massenes øyne.

thomas delauer

Dette er ikke å si at alle mennesker som er dratt ikke bruker steroider, slik sjansen er for at de er. Imidlertid er det noen mennesker der ute som bare er seige nok til å gjøre målet sitt til virkelighet.

Som sådan er det ikke rettferdig å umiddelbart utpeke noen til kategorien ‘juicehead’ bare fordi de er i spektakulær form. Med mindre du har bevis for at de er på steroider, er det bedre å gi dem fordelen av tvilen. Det du imidlertid kan gjøre er å se hvordan de sammenligner seg med kjente steroidbrukere.

Thomas Delauer er en av de mest omtalte personene i dagens kroppsbyggingssirkler. Han blir regelmessig beskyldt for å ha vært på sausen på grunn av sin annenverdige kroppsbygning. Thomas fastholder imidlertid at han er like ren som en fløyte. Så er han full av BS, eller kan han faktisk være en natt (naturlig)?

Denne artikkelen vil prøve å finne ut om Thomas Delauer kan være på steroider.

HVEM ER THOMAS DELAUER?

For sine millioner av tilhengere er Thomas Delauer en ‘kondisjonsmodell’ som gir dem tips om hvordan de kan oppnå en kropp som hans. Imidlertid er Thomas også forfatter, kjendis-trener og gründer. Stående på 5’10, vandrer Thomas typisk rundt 215 pund mager masse. Fyren er knekt, for å si det mildt. Han er 31 år.

LESE  Er Mike O'Hearn på steroider?Vi oppdaget sannheten!

Deluers interesse for kroppsbygging startet da han var en 12 år gammel gutt i Italia da han så bilder av kroppsbyggere på magasinomslag. Som ung gutt var Thomas interessert i å skulpturere fra leire, og da han så de greskgudslignende kroppsbyggerne, bestemte han seg for å gå videre fra å skulpturere fra leire til å skulpturere kroppen hans, og det var slik hans kroppsbyggingsreise begynte.

Da han nådde 20-årene, fant han imidlertid vanskelig å fokusere på kroppsbygging og karriere samtidig. Han bestemte seg for å dumpe sin lidenskap for løft for karrieren. I løpet av den perioden ballongen hans vekt. Da det endelig traff 300lb-merket, bestemte han seg for at han trengte å komme i form igjen.

Etter flere måneder kunne Thomas kaste litt over 100 pund, og han bestemte seg for ikke å dumpe lidenskapen sin igjen. Han byttet derfor karriere og ble personlig trener slik at han kunne hjelpe andre mennesker med å oppnå treningsmålene sine.

Gjennom årene har Thomas skulpturert en kroppsbygning som absolutt har etterlatt mange tunger. Han er blitt beskyldt for å bruke anabole steroider venstre, høyre og sentrum.

ER THOMAS DELAUER PÅ STEROIDER?

Mengden muskelmasse som en person kan pakke naturlig varierer mellom individer.De største bestemmelsene for hvor knekt og strimlet du kan få er treningsprogrammet ditt, kostholdet ditt, tilskuddet og genetikken.

Mens Thomas Delauer kroppsbygning virker umulig å oppnå, trenger du bare å ta en titt på treningsprinsippene og kostholdsprinsippene for å vite at mannen kjenner til tingene hans. Han er heller ikke slapp når det gjelder å komme etter det i treningsstudioet. Alle disse faktorene har spilt en enorm rolle i kroppen som han har kunnet forme.

Likevel kan vi ikke være raske med å avfeie muligheten for steroidbruk, spesielt med tanke på at karrieren er avhengig av at han har et kunstverk for en kropp. Vi kan imidlertid ikke virkelig vite om han er på sausen eller ikke, med mindre vi personlig trekker blodet hans og passerer det gjennom og kjører det gjennom et USADA-medisinstestingskit.

Som sådan er det beste vi kan gjøre å estimere sannsynligheten hans for å ha brukt anabole steroider ved å se hvordan han måler seg mot de vanligste tegnene på bruk av anabole steroider.

LESE  Er Brad Castleberry på steroider?Vi undersøkte og fant ut

Anabole steroider bruker Giveaways

  • Rask gevinst

 

Som du allerede smertefullt vet, det tar veldig tid å bygge mager muskelmasse. Den eneste gangen man kan se raske gevinster naturlig er når de er nybegynnere. Men etter de første 5-10 pundene ser gevinsthastigheten ut til å være platå da den er smertelig langsom.

For en anabole steroidbruker er dette imidlertid sjelden noe problem. Begynnerjuicers har vært kjent for å tilsette så mye som 30 kilo muskler i løpet av et år eller mindre. Dette er fordi anabole steroider er syntetiske versjoner av de muskelbyggende hormonene i kroppen din.

Kroppen din er imidlertid ikke designet for å bære enorme mengder muskler, siden muskelvev krever mye ressurser (næringsstoffer) å opprettholde, noe som er motsatt når det gjelder overlevelse. Dette er grunnen til at kroppen har en hette på hvor mye naturlig testosteron og veksthormon du kan ha gjennom ditt system. Videre begynner nivåene av disse hormonene å avta når du er ungdomstid. Dette er grunnen til at det er så vanskelig å bygge muskler naturlig.

Anabole steroider forårsaker imidlertid en tilstrømning av muskelbyggende hormoner, og setter dermed kroppen i en anabole tilstand, noe som resulterer i raske muskelgevinster .

Som nevnt har Thomas Delauer egentlig løftet seg nesten hele livet, bortsett fra de få årene han bestemte seg for å satse på entreprenørskap. Som sådan er gevinstene hans på ingen måte en suksess over natten. Likevel må noe sies om den raske hastigheten som han var i stand til å miste fett og bli knekt da han bestemte seg for å komme tilbake i form. Det er tøft å oppnå en slik bragd uten noe hjelp.

  • Gynecomastia (Gyno)

Gynecomastia er navnet på tilstanden som er preget av økt brystvevutvikling hos menn og er en av de vanligste bivirkningene av steroidbruk.

Noen menn har vært uheldige nok til å oppleve denne tilstanden i puberteten på grunn av hormonell ubalanse. Imidlertid kan kroppen oppnå en likevekt, og tilstanden blir heldigvis utbedret, og gynoen forsvinner.

Hos steroidbrukere betyr imidlertid det faktum at de tilfører eksogent testosteron til kroppen at de induserer en unaturlig hormonell ubalanse i kroppen. Siden kroppen din ikke har noen måte å utvise testosteron ut av systemet, er det hva det gjør å konvertere noe av det testosteronet i østrogen i en prosess som kalles aromatisering.

LESE  Dropset som gjør deg sterkere

Østrogen er et kvinnelig hormon som er ansvarlig for å gi kvinner sine feminine fysiologiske egenskaper. Selv om det er et kvinnelig hormon, har menn det også, men i så små mengder at det ikke kan forårsake fysiske forandringer.

Når østrogennivåer blir hevet på grunn av bruk av anabole steroider, kan hormonet begynne å manifestere dets egenskaper på den kroppen. Dette er grunnen til at gyno er en så utbredt tilstand blant steroidbrukere.

Gjennom alle årene i søkelyset har Thomas aldri vist tegn til gynekomasti. Gyno trenger ikke alltid å være ‘manneknobber’, til og med forstørrede eller hovne brystvorter er en indikator på gynekomasti, noe Thomas Delauer aldri har hatt, og dermed styrker hans påstand om at han kunne være helt naturlig.

  • Kroppsakne

Du har kanskje lagt merke til at de fleste profesjonelle kroppsbyggere har en tendens til å ha tilfeller av kviser i kroppen, og dette er slett ikke tilfeldig.

Dette er fordi anabole steroider er beryktet for å øke hastigheten på talgproduksjon. Sebum er en væske produsert av talgkjertlene på huden din og fungerer for å beskytte huden mot bakterielle infeksjoner.

Likevel, som med noe som helst, kan for mye sebum være skadelig. Dette skyldes at det på grunn av sin tykke og voksagtige natur lett kan tette porene dine slik at huden ikke klarer å skille ut avfall. Dette fører til oppbygging av giftige materialer under huden, og resulterer i kviser.

Thomas har hatt periodevis kviser av kviser, så det kan være vanskelig å avgjøre om de var forårsaket av steroidbruk eller av naturlige årsaker.

DOMMEN

Å bli knekt er en ting, vedlikeholde det hele året, spesielt som en naturlig, er en annen. Thomas Delauer er vanligvis over 200 pund rå muskler med omtrent 8 prosent kroppsfett dag i dag ut.

Selv om vi ikke kan si for det faktum at han juice, siden han ikke viser de typiske tegnene på bruk av anabole steroider, tror vi fortsatt at han må være på noe. Vår gjetning er lovlige steroider.

Juridiske steroider blir stadig mer populære på grunn av deres sikre natur, og har vært kjent for å forårsake så mye som 8 kilo mager muskelgevinst i løpet av den første bruksmåneden. Thomas Delauer bruker kanskje ikke anabole steroider, men sjansen er stor for at han har lovlige steroider.

admin

Back to top